Trwa ładowanie...
Zaloguj
Notowania
Przejdź na
Mateusz Ratajczak
Mateusz Ratajczak
|
aktualizacja

Zakupy na Wielkanoc. Inspekcja sanitarna tłumaczy, która żywność jest bezpieczna

- Zawsze powinna nam się zapalać ostrzegawcza lampka w przypadku niższych niż zazwyczaj cen jaj - mówił w programie "Money. To się liczy" Grzegorz Hudzik, zastępca Głównego Inspektora Sanitarnego. - Są one na pewno gorszego rodzaju albo pochodzą z niewiadomego źródła. Wszędzie tam, gdzie nie znamy pochodzenia żywności, narażamy się na ryzyko - przestrzegał.

KOMENTARZE
(7)
pan
5 lata temu
wy tez głupoty wypisujecie.. i oczerniacie ludzi patafiafiany z wp
marc
5 lata temu
Hej! Dlaczego robiąc majonez NIE MYLIŚCIE JAJ ??? ZGROZA!!! Jak można robić potrawy BEZ pojęcia o podstawach HIGIENY - elemntarnej!
polski człek
5 lata temu
Jak ich słucham to mi się cofa . Takie brednie i dyrdymały
Jak
5 lata temu
No Polskie przewalesajo Wałęsa a bracia Kaczyńscy to co ojciec Kaczyńskiego powiedział że chronicie Polskie przed jego synami bo rozbimbajo już dawno zrobili to a resztę po trupach do celu tak jak Jarek chce obiecuje w jedno da a w drugie zabierze podatki
Kartofel
5 lata temu
ziemniaki nie są zakażone bo są drogie ?